SCHOLING

Als groep of club kunt u mij inhuren voor een presentatie of clinic. Dat zal worden aangepast op ieder niveau, van beginner tot gevorderde, afhankelijk van uw wensen. Bent u sportarts, huisarts of medisch specialist dan is de geaccrediteerde cursus duursport wellicht iets voor u.

Presentaties

U kunt mij inhuren voor presentaties en voordrachten. Bijvoorbeeld voor clubs, groepen en verenigingen. Deze zijn volledig naar wens in te vullen. Daarbij kunt u denken aan onderwerpen als gezondheid, leefstijl, sportblessures, training en (sport)voeding. Eventueel is dit te combineren met een clinic.

Clinics

U kunt mij inhuren voor een clinic. Bijvoorbeeld een tocht op de racefiets of mountainbike of een hardlooptraining. Daarbij krijgt u tips en uitleg over bijvoorbeeld veiligheid, techniek en trainingsvormen. Eventueel is dit te combineren met een presentatie.

Cursus duursport

Sinds 2017 organiseer ik samen met Martin de Ruiter (Velotours) en Peter Hollands (huisarts) de cursus duursport. Dit is een geaccrediteerde cursus van een week voor artsen en medisch specialisten. Deze vindt jaarlijks plaats in september op een wisselende locatie. Uiteraard wel steeds in een mooi fietsgebied… Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Velotours (https://velotours.nl/reizen/). Bij vragen kunt u een email sturen naar info@velotours.nl

Edwin Achterberg